Kurrebo

kurrebo

Kartor över Sverige. Upptäck lokala företag, sök efter vänner och familj samt kolla tomtgränser, historiska flygfoton, cykelvägar m.m. För en levande landsbygd i Sverige! Här hittar du inspirerande resmål, drivna företagare och berättelser om folk som visar att hela Sverige kan leva. Om Kurrebo. OBS!: Stiftelsen Kurrebo har tvingats lägga ner verksamheten då den gått med förlust under ett flertal år. Det har beslutats att fastigheten skulle säljas under våren , men med vissa förbehåll för att den historiska verksamheten och fruktträdgårdarna skall bevaras. Mer om detta kan du läsa här. hostelzrinjevac.info

Kurrebo - passar dessutom

Fler skulle kunna jobba på distans hemifrån, eller genom att starta co-workingkontor till exempel. Bara några hundra meter ifrån ligger även den vackra campingen Kärrasand med uppträde från Sveriges mest kända dansband varje lördag under sommaren. Kvarnamåla Auktionsservice höll i försäljningen på uppdrag av Stiftelsen Fler recensioner » De senaste bilderna » Mest aktiva recensenter: Finns även möjlighet till övernattning då ovanvåningen är ett nygammalt vandrarhem med tillval av kvällsmat och frukost. Smålandsposten är bäst i inloggat läge - som inloggad prenumerant har du obegränsad tillgång till allt innehåll. Ett café i utkanten av byn Urshult med utsikt över sjön Åsnen.

Kurrebo - det jag

Vi tror helhjärtat på att hela Sverige ska leva — inte bara de tre största städerna. Demonstrationsodlingen planteras efter fantasifulla ritningar. Finns även möjlighet till övernattning då ovanvåningen är ett nygammalt vandrarhem med tillval av kvällsmat och frukost. Infrastrukturen finns redan Fler skulle kunna jobba på distans hemifrån, eller genom att starta co-workingkontor till exempel. På gården fanns tidigare ett café, konstgalleri, hantverksbod och möjlighet att köpa plantor samt ett vandrarhem för den som ville spendera några dagar extra i regionen. Sidan har nu tagits över och är tänkt att fungera som en portal för att visa allt det fina som Sverige har att bjuda på ute på landsbygden. Det behövs ny inspiration och nytt tänkande för att vända på det här.