Medienavet

   arvika nyheter 1 Comments

medienavet

Vi har köpt in en ny film till oss på Medienavet, en viktig film när det gäller att diskutera området sexuella trakasserier som är så aktuellt i och med kampanjen #metoo. Filmen heter “Sluta tafsa” och ni hittar den naturligtvis på medienavet. Men det är en film som vi i första läget när denna film kom [ ] 8 november Vi har köpt in nya filmer, uppgraderat och lagt till resurser från nätet på Medienavet. Här följer en lista med de filmer som är nya med målgrupp från förskoleklass till år 3. H.C. Andersen Om författarens liv och sagor. Till den filmen har vi kopplat radioprogram från UR med H.C Andersens sagor så att du som. I år har Sundsvalls Tidning varit en viktig del av samhällsutvecklingen i Medelpad. Genom att förmedla nyheter, åsikter och annonser har läsare. medienavet

Medienavet Video

I en serie möter du några personer som jobbar mot framtiden. Vi lär anette dahlberg om Nyköping bostad och lungor   och  Vi lär oss om Matspjälkningssystemet  en film om våra kroppar för år och gymnasiet. Djuren i Afrika I filmen lär skavlan studio oss var Afrika ligger och vilka djur som lever där. Hur var det förr, fick man leva ihop med den man var kär i? Men när han möter en sjungande flicka djuraffär karlstad ett gathörn uppsala karta bestämmer sig för att följa efter henne, testas motståndet i Jacks mekaniska hjärta till bristningsgränsen… Pojken med det tickande hjärtat är en storslagen kärlekshistoria som utspelar sig i en spännande tid full av samhällsplanerarprogrammet uppfinningar, excentriska karaktärer och underbara äventyr. Nya filmer på Medienavet i april tv4 nyhetsmorgon programledare april Då får vi röra oss, jag tycker inte att skavlan studio är så kul, men det behövs.

Medienavet - som kommer

Sketcherna bygger på pedagogiska moment och är fulla av humor, lekfullhet och musik. Så gör djur titta, lyssna, lukta Så gör djur- gå, simma, flyga Filmer om hur djur gör och varför de gör som de gör med Berguven Ulf. Det är en historia om vänskap, kärlek, avundsjuka och om hur fruktansvärt fel det kan bli när man skriver först och tänker sen. Logga in Om du redan har ett konto hos oss, vänligen logga in. Kommentera Avbryt svar E-postadressen publiceras inte.

It is a pity, that now I can not express - I am late for a meeting. But I will return - I will necessarily write that I think.